Amersfoort
0616946704
coach [at] marjolijnpeters.nl

Puzzel niet te lang alleen, samen is fijner en sneller.

Je bent op zoek naar een manier om om te gaan met jouw vraag. Je voelt de behoefte om een patroon te veranderen maar weet niet goed hoe. Je wilt weer met plezier naar je werk en je niet langer vervelen of energie investeren in niet begrepen worden. Je wilt jezelf kunnen zijn en leven vanuit je eigen creativiteit en interesse. Je bent snel in je denken en je doen. Je weet wat je wilt en je bent nu nog op zoek naar hoe je dat gaat bereiken. Je bent van harte welkom. Samen gaan we het antwoord vinden op jouw vraag. Het is tijd voor verandering.

Twijfel je of je zelf hoogbegaafd bent?

Laat die twijfel je niet weerhouden om contact op te nemen. Voor mij is het veel belangrijker dat we een klik hebben, dan dat je wel of niet hoogbegaafd bent. Samen aan de slag kunnen is voor mij belangrijker dan een cijfer. Zou je graag antwoord willen op de vraag of je hoogbegaafd bent? Ik kan je niet testen, maar samen kunnen we wel onderzoeken of je aan de kenmerken voldoet en in het plaatje past.

Je bent van harte welkom.

Samen gaan we het antwoord vinden op jouw vraag.

Tijdens de coachgesprekken help ik je om je doel te formuleren en te bereiken. Je zult verbaasd zijn over de kracht en mogelijkheden die je in je hebt. De truc is om te ontdekken hoe je hier gebruik van kunt maken. Daar help ik je bij.

WOWcoaching & opstellingen
Mookhof 3, 3826KB AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007